tiistai 5. helmikuuta 2013

Onko sairaudet normaalia elämää??

Heipsan

Viime aikoina olen useasti keskustellut asiakkaiden kanssa siitä onko sairastamien normaalia ja kuuluuko se normaaliin yhteiskuntaan?  Onko se?
Kuuluuko jokaisella olla jokin yliherkkyys tai allergia, korkea kolestoroli tai verenpaine, iho-ongelmia, liikalihavuutta jne. Täytyykö kaikkien sairastaa joka vuosi kausi influenssat ja muut ns: kausitaudit?

Mielestäni ei.
Nykyinen tietoisuuden tasoni kertoo seuraavaa: ihminen on luotu terveeksi ja vain ainoastaan karmalliset sairaudet voivat suojan murtaa.

Miksi me siis sairastamme näin paljon?
Laitetaampas vähän lukuja.
Suomi 2012:
- Osteroporoosi lääkityksellä 100 000 suomalaista.
- Diabeteslääkityksellä 300 000 suomalaista ja arvellaan että vielä 200-300 000 suomalaista sairastaa sitä tietämättään.
- Kolestoroli lääkkeitä popsii  700 000 suomalaista, vaikkakin keskustelua on ( kirjoja / tutkimuksia ) siitä, että tarvitseeko kolestorolia alentaa vai ei. Kun terveeksi elävillä yli 90v ihmisillä on korkea kolestoroli ja ovat täysin terveitä. Voisiko sydämiimme vaikutaa jokin muu siis..?
- Mielialalääkkeitä popsii 720 000 suomalaista. Ruuan ja mielialan yhteys on todistettu monissa tutkimuksissa myös, vaikkakin todellisiakin syitä on.
- 1,4 miljoonaa suomalaista nauttii aamiaiseksi sydän ja verisuoni lääkkeitä, eli voidaan kysyä mikä mättää?
- Arviolta n: miljoona suomalaista kärsii myös tuki ja liikuntaelin sairauksista joissa virallisen lääketieteen hoitokeinot ovat melko vajavaiset ja yhteiskunnalle kalliit. Puhumattakaan turhista leikkauksista ja pitkistä sairaslomista ja varhaiseläkkeistä jolle työikäiset, mutta työkyvyttymät selkäsairaat laitetaan.

Lisäksi nuo allergiat, syövät, ruoka yliherkkyydet, psoriasis, tulehduskierteet, hiivat jne jne..Lista on loputon.

Eikö pitäisi tässä kohtaa pohtia, että mikä meni pieleen. Miksi meillä on näin paljon sairauksia nykyään? Hauskaa on se, että ryhmälle ruokaa varatessa kysytään ruokayliherkkyydet ja allergiat ja tehdään ruoka sen mukaan. Siis mitä V.....a??
Miten se ruoka on viimeisen kahden sukupolven aikana muuttunut niin vaaralliseksi, että ihmiset eivät voi syödä sitä enää turvallisesti?

Tehoviljely tuottaa ravinneköyhää ruokaa ja tuolloin ihmisiltä puuttuu alku ja hivenaineet suojauksen ylläpitoon.
Tehoviljelyssä käytetään myrkkyjä suojaamaan kasveja tuholaisilta joilta kasvi ei voi enää itse puolustautua, kun kasvualusta on luonnoton ja väkirehuilla kasvatettu. Voisi kysyä, että miksi kasveihin myrkkyjä ruiskuttavilla ihmisillä on yllään haalarit ja suojat kun he ruiskuttavat myrkkyjään ihmisille SYÖTÄVÄKSI tehtyihin ruokiin. Eikö tässä kuvassa ole jotain vikaa vai onko ajatusmaailmani vain kieroutunut??

Kun nämä tehotuotteet sitten lähtevät ruuan valmistajille, niin he laittavat omat mömmönsä joukkoon ja tuhoavat valmistusprosesseillaan ruuasta kaiken bioenergian ( Be= elämänvoima jota on kaikessa elämässä kasveistä eläimiin ja ihmisiin ) Ihminen tarvitsee ruuasta alku ja hivenaineiden lisäksi myös bioenergiaa ylläpitääkseen suojausta.
Jos valmistaja ei sitten tuhoakaan tätä bioenergiaa, niin ihmiset sitten kotona viimeistään mikron tai induktiolieden kera tuhoavat sen lopullisesti ja näin ruuasta tulee arvotonta vatsan täytettä jota kehomme ei osaa käyttää hyväksi.

Jos minä olisin päättävässä asemassa, niin hieman voisin tehdä lakeihin ja suosituksiin muutoksia.
Kun kerran on todettu monissa tutkimuksissa erilaisten käsiteltyjen tuotteiden aiheuttavan ihmisen terveyteen ongelmia, niin miksi ihmeessä niitä enää käytettäisiin? Onko oikeasti niin, että kukaan muu ei näe tätä asiaa vai puuttuuko päättäjiltä munaa puuttua asioihin.
 Paljonko enemmän me tarvitaan sairaita ihmisiä tähän yhteiskuntaan ennenkuin asioihin tulee muutoksia? Nykyiset terveydenhoito kulut ovat kymmeniä miljardeja ja siinä olisi valtiollekin suuri säästöjen kohde, kun saadaan kansa terveeksi.

Tiedetään ruoka/jodi/pan ym muiden käsiteltyjen suolien aiheuttamat ongelmat.
Mikä vika on merisuolassa jota ihmiset ovat kymmeniä tuhansia vuosia käyttäneet ja jopa rahanarvoisena pitäneet?
Jos saisin päättää, niin ehdottomasti Merisuolaa olisi saatava ruokasuolan tilalle kaikkiin paikkoihin joissa valmistetaan ruokaa, ennen kaikkea niihin paikkoihin joissa ihmiset eivät itse saa päättää mitä suuhunsa laittaa, eli alkaen päiväkodeista, kouluista ja palvelutaloista.

Teollisesti käsitelty maito olisi ehdottamasti vaihdettava takaisin käsittelemättömään maitoon. Alkaen maidon pastoroinnista ovat ihmiset valittaneet vatsavaivoja ja käsiteltyihin maitoihin liitettäviä sairauksia alkaa olla jo vino pino, joista tunnetuimmat maitoallergia ja laktoosi-intorelanssi.
Se, että Valio keksi uuden EILA tuotesarjan, eli käsitteli entisestään lisää jo käsiteltyä tuotetta, jonka terveysvaikutuksista ei osaa vielä kukaan mitään sanoa. Eikö oikea ratkaisu olisi lopettaa maidon käsittely ja palata takaisin vanhaan kunnon maitoon.
Bakteeri kammo tämän aikoinaan aiheutti, mutta tänäpäivänä jos lehmää ruokitaan luonnonmukaisesti  ( mm: USA:ssa kun lehmille ryhdyttiin syöttämään soijaa ja maissia, niin ehec bakteeri lähti kasvuun. Mikä vika on luonnollisessa ruohossa jota lehmät on popsineet tuhannet vuodet? ) ei suurta vaaraa bakteereista ole, kun lypsykoneesta maito menee suoraan säiliöön jossa se kylmetetään kahteen asteeseen ja siitä siirretään kylmäautoilla meijeriin. Näkisin tässä vaihtoehtona sen, että josko maatilan yhteyteen saataisiin pakkaamo, niin kylmäauton tehtäväksi jäisikin vain kuljettaa valmiiksi pakattu luonnontuote suoraan kauppoihin. Eikö siitä saisi jo kunnon säästönkin, kun moni välikäsi jää pois?
Niin ja riippuen pakkauksesta, maito säilyy n: 5-7päivää ilman käsittelyä. Lisäksi sen voi pakastaa tarvittaessa ravinnepitoisuuden siitä kärsimättä.
Jos maito kerran vahvistaa luustoamme, niin miksi 100 000 suomalaista syö osteoporoosilääkkeitä ja luultavasti vielä suurempi osa ihmisistä kärsii siitä vielä tietämättään.

Valkoinen sokeri olisi ehdottomasti saatava pois ja ryhdyttävä käyttämään ruskeaa sokeria ja KÄSITTELEMÄTÖNTÄ hunajaa. Valkoisesta sokerista ja sen aiheuttamista ongelmista löytyy jo niin paljon tietoa, että on suorastaan käsittämätöntä miten sitä saadaan vielä tehdä ja työntää ruokiin joissa sitä ei arvaisi olevankaan.
Valkoinen sokeri nostaa verensokeria, ruskea sokeri ei..

Kaikki kasvikset olisi vaihdettava luonnonmukaisesti tuotettuihin. Ravinneköyhät ja mauttomat kasvikset näyttää kyllä kasviksilta, mutta silti porkkana ei ole porkkana. Yllä mainittukin jo tehoviljelyn ongelmia.

Lihankin täytyisi olla laadukasta ja ehdottomasti eläinten täytyisi syödä sitä mitä luoja on suunnitellut sen syövän. Ei sitä, mitä ihminen on päättänyt sille syöttää. Jostain syystä eläimet ovat tehotuotannossa sairaita ja pahimmissa paikoissa on normaalia syöttää lääkkeitä rehun mukana eläimille?
Joskus tuntuu, että vain ihminen voi olla niin ajattelematon kuin ihminen voi olla. Kuten joku viisas sanoikin, niin maapallolla olisi rauha, jos täällä ei olisi ihmisiä. Ihminen osaa olla julma ja käyttää eläinkuntaa ja kasvikuntaa häikäilemättä hyväkseen niin kauan, kuin se palvelee hänen etuaan ja tuottaa hänelle voittoa. Kauankohan me voidaan tätä jatkaa, kunnes kasvikunta on täynä myrkkyjä ja puhdasta luontoa ei enää löydä, puhdasta vettä ei enää löydy ja eläinten geenit ovat muuttuneet pysyvästi haitalliseen suuntaan.

Mielestäni kaikilla meillä on yhtäläiset oikeudet asua tällä pallolla ja kenelläkään ei ole minkään syyn takia tuhota oman hyödyn tavoittelun takia muita tai omaa luomakuntaa. Vai kuka voi sanoa rehellisin sydämmin, että hänellä on suurempi oikeus olla täällä kuin naapurin koiralla, auringon kukalla tai muilla ihmisillä rotuun katsomatta? Mikä on se oikeutus jolla sinä olet muita ylempänä?

Tässä kohtaa huomaan taas, että olempa hieman taas eksynyt aiheesta, mutta tulipahan tuohon taas jotain asiaa ja asiaa asian vierestä ;)  Lähden tästä unten maille, kun aikainen herätys odottaa, mutta näillä miettein huomiseen.

Kaikkea hyvää kaikille lukijoille ja tervettä pitkää ikää :)

Pekka




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti